Objectbeveiliging

Een object, zoals een museum, kantoor, ministerie of ander soort gebouw moet ook beveiligd worden. Zo voorkom je dat ongewenste situaties, zoals vernieling, diefstal of andere calamiteiten kunnen ontstaan. 

Objectbeveiliging

Door beveiliging in te zetten zorg je ervoor dat je organisatie 24/7 beschermd is tegen diefstal, inbraak, vandalisme, vernieling en fraude.

Een op maat gemaakt veiligheidsplan op basis van RI&E

Toegangscontrole

Tijdig identificeren van gevaarlijke of verdachte situaties

Portier-, receptie-, parkeer- en beveiligingsdiensten

Indien nodig, ingrijpen bij onverwachte of vervelende situaties

objectbeveiliging door safety providers

Waarom is objectbeveiliging belangrijk?

Vandalisme, diefstal, brandstichting, fraude. Het zijn vier van de grootste risico’s die een kantoorpand, museum of ander object lopen tijdens of na sluitingstijd. Safety Providers B.V. zorgt ervoor dat je kantoorpand of ander gebouw 24/7 beveiligd is tegen al deze ongewenste situaties en dat je bezoekers en personeel zich veilig voelen tijdens kantooruren en openingstijden.

Welke objecten kunnen jullie beveiligen?

Eigenlijk kunnen wij ieder object beveiligen tegen vernieling, diefstal, fraude en andere ongewenste situaties. Onze beveiligers zijn opgeleid om verdachte of gevaarlijke situaties snel te herkennen en daar actie op te ondernemen.

Hoe beveiligen jullie een object?

Onze objectbeveiliging gaat uit van goed gastheerschap. Wij registreren bezoekers, doen toegangsontroles en receptiediensten zodat jouw bezoekers zich direct welkom voelen in je bedrijf en een veilig gevoel krijgen. Daarnaast doen wij op onregelmatige tijden patrouilles in en om het gebouw en monitoren wij de camerabeelden als die er zijn. Ook helpen we bij situaties waarin BHV of EHBO nodig is. En als laatste doen wij na sluitingstijd nog een controle ronde om te zien of alles goed op slot is. Dan kun je met een gerust hart de deur achter je dicht doen.

Interesse in beveiliging van je object?

{

We werken als softwareleverancier een tijdje samen met Safety Providers en het contact is zeer aangenaam. We hebben een goede en professionele indruk van het bedrijf en de korte lijntjes en prettige communicaties is er fijn.

– afkomstig van Trustoo