Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement is het belangrijk dat de veiligheid goed geregeld is. Want hoe leuk een feestje ook kan zijn, als de drank is in de man, is de wijsheid in de kan en kan het tot ongewenste situaties leiden. Daarom is evenementenbeveiliging erg belangrijk om een event in goede banen te leiden.

Eventbeveiliging

De veiligheid van de bezoekers van een evenement staat op de eerste plaats bij Safety Providers. Daarom hebben onze beveiligers de Event Security Officer opleiding gevolgd. Dit is wat wij doen bij evenementbeveiliging.

Een op maat gemaakt veiligheidsplan op basis van RI&E

Toegangscontrole

Voorkomen van vervelende situaties

Ingrijpen bij mogelijk overmatig gebruik van drugs of alcohol

Indien nodig, ingrijpen bij onverwachte of vervelende situaties

Evenementbeveiliging, concertbeveiliging door Safety Providers

Welke evenementen kunnen jullie beveiligen?

Wij kunnen ieder evenement beveiligen: concerten, festivals, sportwedstrijden, congressen en ga zo maar door. Hoe klein of zo groot ook. Ieder evenement heeft beveiliging nodig om te zorgen voor veiligheid. Maar wij zijn ook het visitekaartje van je evenement en daar hoort goed gastheerschap bij.

Hoe beveiligen jullie een event?

Wij zijn zichtbaar en onzichtbaar aanwezig op jouw event. Dit komt de sfeer ten goede. We gaan vooraf met jou in gesprek over de beveiliging en denken graag met je mee over de opbouw van je event. Wij maken dan een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en op basis daarvan een op maat gemaakt plan voor de beveiliging.

Hebben jullie speciale beveiligers?

Onze eventbeveiligers hebben de speciale Event Security Officer opleiding gedaan. Zij zijn dus gespecialiseerd in het beveiligen van evenementen, congressen, festivals en sportwedstrijden.

Interesse in beveiliging van je evenement?

{

Betrouwbaar bedrijf die uitstekende diensten levert .

– afkomstig van Trustoo