MBO 2 Beveiliger

Ben jij degene die het hoofd koel houdt bij paniek? Kun jij onderscheid maken tussen gewenst en ongewenst gedrag? Kortom, ben jij geschikt als beveiliger maar heb je nog geen diploma? Doe dan de MBO 2 opleiding Beveiliger en ga direct aan de slag!

De opleiding MBO 2 Beveiliger

Deze opleiding zorgt ervoor dat jij aan de slag kan als beveiliger op allerlei locaties, bijvoorbeeld op de bouwplaats, in de zorg of bij musea en andere locaties zoals kantoren of monumenten.

Tijdens deze opleiding leer je precies wat je te doen staat als er iets mis gaat of dreigt mis te gaan op de locatie waar jij als beveiliger bent ingezet.

Wat leer je tijdens de opleiding Beveiliger Certificaat B?

De wet- en regelgeving zodat je binnen de wettelijke kaders werkt.

Veilgiheid en Beveiliging en de uitleg van je bevoegdheden

Waarnemen en noteren. Alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft, voelt moet je leren opschrijven. En daarvoor leer je dus waarnemen tijdens deze module.

De hele opleiding, inclusief examens, vallen binnen de kaders van de SVPB

De opleiding is gratis als je in dienst treedt bij Safety Providers

Evenementbeveiliging, concertbeveiliging door Safety Providers

Waar mag ik werken als MBO 2 Beveiliger?

Als MBO 2 Beveiliger mag in je principe overal aan de slag als beveiliger, zodra je natuurlijk je theorie- en praktijkexamens hebt gehaald. De examens worden afgenomen volgens de normen van de SVPB.

Hoe werkt de opleiding?

De opleiding MBO 2 Beveiliger bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het theoretische deel ga je aan de slag met alle wetten en regels die je moet kennen als je ingezet wordt. Ook leer je hoe je moet waarnemen wat er gebeurt en hoe je daar verslag van legt.

Daarna ga je aan de slag met het praktijkgedeelte. Hier oefenen we de theorie die je hebt geleerd, zodat je weet hoe je straks moet handelen tijdens je dienst.

Wat kost de opleiding?

De opleiding is gratis. Ja echt! Gratis! We vragen je wel om dan tenminste twee jaar voor ons te werken. Maar dat regelen we dan samen als je je aanmeldt voor de opleiding.

Wat gebeurt er als ik mijn examen niet haal?

Als je je examen niet haalt, dan gaan we je extra begeleiden om je examen toch te behalen. Je herexamen moet je wel zelf betalen.

Wil jij  beveiliger worden?

Een achtergrond als militair is een pré!

{

Snelle service, goede instructeurs. Maken van elke training een goed leermoment door de praktische ervaring. Aanbevolen!

– afkomstig van Trustoo