BHV Basisopleiding

Iedereen vertrouwt op de bedrijfshulpverlener. Leer als bedrijfshulpverlener om doortastend en vooral met zelfvertrouwen hulp te bieden bij calamiteiten in het bedrijf.

De BHV-basisopleiding

Een bedrijfshulpverlener, oftewel een BHV’er, biedt als eerste hulp wanneer er binnen het bedrijf of organisatie een incident is. In de Arbowet staan in artikel 15 de taken van een BHV’er als volgt beschreven:

Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen.

Het beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen.

Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of inrichting.

Kortom, als een collega in het bedrijf iets overkomt of als er iets goed misgaat moet iedereen op de bedrijfshulpverlener kunnen vertrouwen. Het spreekt voor zich dat een goede opleiding voor een bedrijfshulpverlener essentieel is. In noodsituaties moet hij of zij koelbloedig en doortastend zijn. De collega’s moeten daar natuurlijk op kunnen rekenen.

Met de BHV Basiscursus van Safety Providers staat elke bedrijfshulpverlener zeker in zijn of haar schoenen. De cursus bestaat uit onder andere de volgende onderdelen:

Reanimatie en AED

Brandpreventie en ontruiming

Communicatie naar de hulpdiensten als dat nodig is

Evenementbeveiliging, concertbeveiliging door Safety Providers

Hoe werkt de opleiding?

De Basiscursus duurt een dagdeel met een e-learning deel vooraf. Deze e-learning module is verplicht voordat je het praktijkdeel kunt doen.

Tijdens het praktijkdeel leer je brand te blussen met een blusmiddelen zoals een brandblusser of een branddeken. Je leert reanimeren en een AED gebruiken. Ook leer je communiceren met een portofoon.

Wat kost de opleiding?

De opleiding BHV basiscursus kost 145,- ex btw Je krijgt daarbij een certificaat met een uniek certificaat nummer.

Ik ben een bedrijf en wil meer mensen aanmelden

Voor een bedrijf met meerdere cursisten zijn er een aantal mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op, zodat we je kunnen terugbellen voor een op maat gemaakte offerte.

Wil jij BHV-‘er worden?

{

Deskundige instructeur die echt heel veel voorbeelden gaf uit eigen ervaring. Top les!

– afkomstig van Trustoo