Waarom Safety Providers B.V.

“Je bent pas veilig als je de behoefte aan veiligheid niet meer voelt”

Mijn naam is Robert Thijssen. Ik ben de oprichter en eigenaar van Safety Providers en sta al ruim 25 jaar voor veiligheid en goed gastheerschap.

Sinds

1998

Wij bieden veiligheid met een menselijk gezicht. Vanuit mijn eigen ervaring bij defensie en tot aan de dag van vandaag, heb ik geleerd dat veiligheid meer is dan alleen techniek, procedures en protocollen. Een veilige omgeving is bovendien de basis voor vertrouwen en continuïteit binnen elke organisatie.

Voor mij zijn dit overtuigingen die ik niet eerder zag in de branche en de belangrijkste redenen dat ik Safety Providers ben begonnen.

Van discipline naar dienstbaarheid

Mijn militaire achtergrond heeft me niet alleen discipline en doorzettingsvermogen geleerd, maar ook het belang van kameraadschap en vertrouwen. Deze waarden neem ik mee in mijn aanpak bij Safety Providers. Wij richten ons niet alleen op het waarborgen van fysieke veiligheid, maar ook op het bieden van een gastvrije omgeving.

Onze pijlers: verbondenheid, kracht, toewijding en vertrouwen

Bij Safety Providers baseren we onze dienstverlening op vier fundamenten: verbondenheid, kracht, toewijding en vertrouwen. Vanuit deze waarden bieden we maatwerk in veiligheidsoplossingen, van advies tot uitvoering, maar altijd met de mens in het middelpunt.

Het team van Safety Providers

We leiden al onze beveiligers zelf op. Elke beveiliger die bij jou op locatie komt, werkt volgens dezelfde waarden en normen; die van Safety Providers. En omdat we ze zo goed kennen, weten we precies wie bij welke opdracht het beste past. 

Gekwalificeerd en passend bij jouw organisatie

Elke beveiliger heeft minimaal Beveiliger Certificaat B. Dit certificaat kunnen ze aanvullen met de opleiding Event Security Officer, maar ook BHV-basis en BHV-herhalingscursussen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Omdat wij begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom biedt Safety Providers oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Onze integrale benadering verzekert dat veiligheid en gastvrijheid naadloos samengaan. En hier ligt voor ons nog een doel: de veiligheid en gastvrijheid steviger in het DNA van jouw organisatie verankeren.

Jouw veiligheid is inderdaad onze zorg

Kiezen voor Safety Providers is kiezen voor een partner die betrokken is bij de veiligheid en welzijn van je gehele organisatie. Mijn team en ik staan klaar om je door het complete proces te begeleiden, van risicoanalyse tot implementatie. En bij Safety Providers doen we dat duidelijk, met open communicatie en maximale kwaliteit.

Ik nodig je graag uit om samen met ons de veiligheid binnen je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Laten we samenwerken aan een veiligere toekomst.

Robert Thijssen
Eigenaar, Safety Providers