(High risk) locatiebeveiliging

Als elke seconde telt en een bedreiging grote gevolgen kan hebben

Safety Providers is kind aan huis op locaties met een hoog risico. Viskwekerijen, chemische fabrieken, energiecentrales en datacenters vragen speciale aandacht. Deze locaties zijn cruciaal voor de maatschappij en de economie.

Elke vorm van verstoring kan grote gevolgen hebben. En het is nog maar de vraag of deze gevolgen ook verzekerbaar zijn. Safety Providers focust op calamiteiten die niet te voorzien zijn. Onze benadering zorgt ervoor dat risico’s beheersbaar blijven en verkleint de kans dat calamiteiten daadwerkelijk optreden.

Gespecialiseerde beveiligingsmaatregelen

Risicoanalyse en -management 

Voordat we fysieke maatregelen implementeren, voeren we een uitgebreide risicoanalyse uit om de specifieke bedreigingen en kwetsbaarheden van uw locatie te identificeren.

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot kritieke zones. Deze techniek is er in veel varianten. Wij adviseren de best passende.

Surveillance

Met behulp van CCTV, bewegingssensoren en perimeterbeveiliging kunnen we elke locatie 24/7 monitoren om elke ongeautoriseerde activiteit onmiddellijk te detecteren.

Snelle respons en crisismanagement

Wij kennen onze beveiligers door en door. Onze teams zijn getraind om snel en effectief te reageren op incidenten, waarbij ze nauw samenwerken met lokale hulpdiensten zodra de situatie hierom vraagt.

Preventieve maatregelen

Voorkomen is beter dan genezen. We adviseren over barrières zoals hekken die niet alleen beveiligen, maar ook afschrikken. Maar ook brandbeveiligingssystemen en milieubeschermingsmaatregelen maken deel uit van ons advies.

objectbeveiliging door safety providers

Wat levert de inzet van Safety Providers jouw organisatie op?

Met de high-risk locatiebeveiliging van Safety Providers zorg je voor:

Continuïteit

Je werkzaamheden en proces blijven ongestoord door externe bedreigingen.

Veiligheid

Je medewerkers voelen zich veilig op hun werkplek en dat draagt weer bij aan een positieve bedrijfscultuur.

Compliance

Je organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving en daarmee aan de industriële- en overheidsnormen voor veiligheid en beveiliging.

Zullen we kennismaken?

Maak vrijblijvend kennis met Safety Providers en zorg ervoor dat uw kritieke infrastructuur beschermd is tegen elke denkbare bedreiging. Onze op maat gemaakte oplossingen en toegewijde professionals garanderen een veilige en beveiligde omgeving voor je waardevolle producten en diensten. Neem contact met ons op en leg jouw case vrijblijvend aan ons voor.