Beveiligingsoplossingen op maat

Op basis van vertrouwen en echte samenwerking

Het beveiligingsdomein is breed en complex. Het ontwikkelt zich razendsnel. Binnen dit domein bieden we op maat gemaakte oplossingen voor vier kerngebieden

Beveiligingsadvies

Een one-size-fits-all-beveiligingsoplossing bestaat niet. Daarom bieden we op basis van een grondige Security Scan strategisch, tactisch en operationeel advies om de veiligheid op alle niveaus te waarborgen.

High-risk locatiebeveiliging

Bepaalde locaties vragen om speciale beveiligingsmaatregelen, want de gevolgen van een calamiteit kunnen hier enorm zijn. Denk aan productielocaties voor voedsel, viskwekerijen, en laboratoria. Daarom specialiseren wij ons in het beveiligen van complexe omgevingen, waarbij elk detail telt.

Bouwproject beveiliging

Bouwterreinen zijn bijzonder kwetsbaar voor diefstal en ongelukken. Onze experts zorgen voor robuuste beveiligingsplannen die zowel materialen als personeel beschermen tijdens alle fasen van uw project.

Evenementenbeveiliging

Van festivals tot bedrijfsfeesten, een veilig evenement is een succesvol evenement. Onze benadering combineert strenge beveiliging met een warme, gastvrije aanwezigheid, zodat elke bezoeker zich veilig en gewaardeerd voelt.

Security first.

Bij Safety Providers weten we allang dat een effectieve beveiliging meer is dan algemene preventie en interventie. Veiligheid is geen kwestie van alleen camera’s, toegangscontrolesystemen en beveiligers bij de deur. Je wilt vooral voelen dat de dienstverlening gebaseerd is op vertrouwen en verbondenheid met je beveiligingspartner.

Als eigenaar van Safety Providers weet ik hoe belangrijk deze pijlers zijn. Ik breng ze al van jongs af aan in praktijk. Bij de zorg voor m’n familie en tijdens mijn militaire loopbaan bij defensie. Die toewijding aan veiligheid, gastvrijheid en persoonlijke service hebben ook al onze medewerkers en beveiligers. Heel simpel, anders werk je niet voor ons.

Wat biedt Safety Providers meer?

Safety Providers is niet zomaar een beveiligingsbedrijf. Wij zijn een gedreven partner bij jouw streven naar een veiligere omgeving. Dan doen we voor de lange termijn, maar ook voor turnkey-evenementen van A tot Z. Met toegewijde professionals die de taal spreken van jouw organisatie én van je gasten. Wij bewijzen dat veiligheid en gastvrijheid niet alleen samengaan, maar elkaar zelfs versterken.

Maak vrijblijvend kennis met onze aanpak

Ontdek hoe onze aandacht voor veiligheid uw wereld kan veranderen. Bezoek de pagina’s van onze dienstverlening en lees hoe we je kunnen versterken.

Maar het allerleukst vinden we het om vrijblijvend kennis te maken en naar jouw vraagstuk te luisteren. Neem contact met ons op. We drinken graag een kop koffie met je!